Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /data/e/4/e41d68cb-6c86-4211-8e1b-4f68963399a8/customfoo.se/public_html/wp-config.php on line 86
Golfbräda – Customfoo

Golfbräda eller Golfboard

Nu är den äntligen här, kallas Golfboard, eller kort och gott golfbräda på svenska.

Golfbräda

Golfbräda

Troligtvis den största innovationen hittills för att få ner snittiderna för en ronda och därmed möjligheten till att även locka såväl nya som före detta golfspelare tillbaka till banorna.

Den mest innovativa uppfinning för golf sedan tillkomsten av grafitskappt är sannolikt golfbrädan (också känd som Golfboard) vilken garanterat kommer att förändra ditt sätt att uppleva spelet golf för evigt. Det är lätt att kör med litium-jon batteridriven framdrift lägger till en helt ny dimension för ditt golfspel.

Ung eller gammal, nu kommer varje golfare få möjlighet att njuta av golf i en helt ny typ. Den snabbar upp spelet, är mycket intuitivt att använda, har mindre påverkan på torv än en golfbil, och tillåter golfare att ”Surfa på jorden” på ett sätt som känns liknar snowboard, surfing, eller skateboard.

Golfbräda Sverige

Golfbräda Sverige

Golf med en Golfbräda/GolfBoard, eller ”GolfBoarding” som det även kallas , ändrar golfupplevelse, utan att ändra spelet golf. Det gamla spelet och alla dess traditioner är säkra. Förflyttning mellan slagen på golfbanan har dock har nu fått en helt ny upplevelse, roligt och snabb.t

4WD, enkel och intuitiv GolfBoard.
Kliv enkelt upp på brädan och med hjälp av antingen den trådlösa handhållna kontrollen eller maskinella gaspådraget styr du kraften till hjulen och du åker smidigt iväg. Du har full kontroll över hastighet och inbromsning vid alla tidpunkter, medan din rörelse sida till sida vägleder styrningen.

Golfbrädan, en kombo av en scateboard och en golfbil!?

Allt som krävs är en kort träningspass och du är iväg till första tee.

Golfbrädan är dessutom vinnare av PGAs pris för årets Bästa Nya Produkt.